Om Café & Restaurant Strandgaarden & os

Restaurant Strandgaarden i Henne Strand ejes og drives af Jette og Finn Jæger Andersen, som overtog det oprindelige Strandgaarden i 1992 efter hans forældre, som havde drevet restaurant her siden 1961.

I 2004 byggede Jette og Finn Jæger Andersen de nye smukke bygninger på Torvet i Henne Strand, og indrettede dermed Torvet til et centralt mødested i Henne.

I restauranten finder I Jette og datteren Regitze, som har det daglige ansvar for Cafe Stepp og restauranten. Regitze har været en del af virksomheden siden 2005 og har taget uddannelse indenfor branchen.

Køkkenet ledes i dag af kok Niels Urup i samarbejde med Finn Jæger Andersen, tre kokke samt to elever. Niels er uddannet på Strandgaarden og efter en periode med arbejde som kok i Geilo i Norge og Århus, vendte Niels tilbage til Strandgaarden, hvor han i dag er køkkenchef.


Derfor Café Stepp

Tom Stepp har været en uvurderlig rådgiver og idemager samt arkitekt i forbindelse med etablering af Torvet og de omkringliggende bygninger, herunder også ide og tegning af "den runde pavillon" – Café STEPP Tom Stepp er arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademis og designer. Belysningen på Strandgaardens Torv og møblerne i Restaurant Strandgaarden er alle designet af Tom Stepp.

Sandbiblioteket er også en af Tom Stepps ideer, der nu indeholder over 200 eksempler på sand fra hele verden, som vores gæster kommer med og kan ses i Restaurant Strandgaarden.

Tom Stepp har domicil i Helsingør, men kommer jævnligt til Henne Strand som ven af huset, og Tom er derfor altid med i den videre udvikling af Strandgaarden.